Kjøp et abonnement

I gratisversjonen av Kaspersky Password Manager kan du legge til og bruke et begrenset antall oppføringer. Du må ha et gyldig abonnement for å kunne bruke programmet uten begrensninger.

Hvis du bruker gratisversjonen av Kaspersky Password Manager, kan du kjøpe et abonnement for å oppgradere den.

Hvis abonnementet ditt på Kaspersky Password Manager nettopp har utløpt eller er i ferd med å utløpe, kan du fornye abonnementet.

Hvis du bruker Kaspersky Password Manager under et abonnement for et annet Kaspersky-program, kan du bytte til et abonnement for Kaspersky Password Manager når ditt nåværende abonnement utløper.

Kjøp et abonnement

Du kan også kjøpe et Kaspersky Password Manager-abonnement på My Kaspersky eller på Kasperskys nettsted:

Flere programmer kan dele samme abonnement med Kaspersky Password Manager. Abonnementene er koblet til My Kaspersky-kontoen din. Hvis My Kaspersky-kontoen din allerede har et abonnement som er gyldig for Kaspersky Password Manager, gjenkjenner programmet dette abonnementet når du kobler programmet til My Kaspersky.

Følgende programmer kan dele en aktiveringskode med Kaspersky Password Manager:

Hvis du kobler Kaspersky Password Manager til en My Kaspersky-konto med et abonnement på en av disse programmene, kan du bruke Kaspersky Password Manager uten begrensninger.

Se også

Bytte til gratisversjonen